Hoe zorg je ervoor dat medewerkers blijven presteren in deze bijzondere tijden? De sleutel ligt in het vergroten van de bevlogenheid van je mensen. Nu misschien wel meer dan ooit! 

Bevlogenheid en SDG 3. Goede gezondheid en welzijn: Bevlogen mensen halen voldoening uit hun werk en voelen zich energiek, vitaal en trots. Bevlogenheid levert hiermee een belangrijke bijdrage aan onze psychische en lichamelijke gezondheid.

 

Bevlogenheid en SDG 8. Eerlijk werk en economische groei: Bevlogenheid draagt bij aan het duurzame prestatievermogen van mensen. Het maakt ze productiever en innovatiever.

 

Meer bevlogenheid heeft hiermee een grote positieve maatschappelijke en economische impact.

Door wat er gebeurde afgelopen maanden staan veel teams en hun doelen onder druk. Dus juist nu moet je als leidinggevende durven investeren. Want bevlogenheid ontstaat niet vanzelf, het is een state-of-mind die ontstaat wanneer mensen sterk betrokken zijn bij de organisatie waar ze voor werken, plezier hebben in wat ze doen en daarbij bruisen van energie.

Vandaar dat wij de Bevlogenheidsboost 2020 zijn gestart. Een landelijke campagne, die op 1 september start, waarin we in 100 dagen BV Nederland een boost geven op het verhogen van de bevlogenheid en het prestatievermogen van teams en medewerkers.

Wat kun je allemaal verwachten? Veel inspirerende interviews met bevlogen mensen, leuke video’s over bevlogenheid, tips om jezelf en je werknemers meer bevlogen te maken, interessante blog posts en nog veel meer. 

WAT KOMT ER AAN BOD?

De inhoudelijke ruggengraat van de campagne zijn de 10 onderwerpen die de bevlogenheid in organisaties een boost geven. Top-experts uit de wetenschap, topsport en bedrijfsleven laten hun licht schijnen op thema’s als: verbondenheid met hoger doel/purpose, psychologische veiligheid, heldere inspirerende doelen stellen, leiderschap, vitaliteit, voorkomen werkstress etc

Via deze link kun je je aanmelden: https://allesoverbevlogenheid.nl/bevlogenheidsboost/

DEELNAME IS GRATIS!

TIP: VOLG DE CAMPAGNE MET JE HELE TEAM EN BESPREEK DE INZICHTEN MET ELKAAR!