UNIweek Den Haag
Duurzaam Diversiteit Inclusive Studentenstad
Onafhankelijk stedelijk introductie programma Den Haag
inclusief, toegankelijk en duurzaam zijn festival waar we niet alleen denken aan feesten, maar ook focussen op Den Haag, cultuur, kunst, sport, welzijn, locals en entertainment. Een podium voor alle belanghebbenden om op een leuke en effectieve manier te laten zien en weg naar studenten en ontdek zo de talloze verborgen pareltjes van stad.Dit jaarlijkse festival, met als doel het voorbeeld te zijn voor andere studentensteden op weg naar een betere wereld, naleving en naleving van de SGD van de EU, waar wij als studenten manieren voor ontwikkelen creatief en proactief impact maken door onze waarden en ethiek in de richting van deze doelen. De eerste editie pilot interacademisch introductieweek programma in 2019 was een succes met meer dan 7500 deelnemers. De marketingcampagne was sterk en uniek, met mooie beelden van échte gedreven studenten die dit project voortzetten voor de studenten van Den Haag.
UNIweek Introductie Programma Den Haag
26 aug – 01 sept introductieweek starten alle nieuwe en bestaande studenten van alle academische hogescholen instellingen van Den Haag om een spannende manier mee te doen aan het nieuwe onderwijsjaar. Een team van vrolijk en succesvol gedreven studenten is samengekomen om het ultieme te voltooien missie van deze introductieweek, de jonge en slimme geesten uit Den Haag en creëer de ultieme universiteit ervaring. UNIweek2021 wordt beheerd en beheerd door het kernteam van een onafhankelijk vrijwillig Coalitie Haagse Centrale Introductiedagen (HCID), die namens alle Haagse studenten die een verschil en waarde toevoegen aan de studentengemeenschap. Het kracht van project is autonomie; om ons integriteit en doel van project te wetgeving. De voorbereidende werkzaamheden en deelprojecten met jongeren en vrijwilligers zijn een belangrijk deel van het proces dus deel van het product. Met oog en het bereiken van Groen keurmerken nationaal en internationaal is belangrijk om te dienen als voorbeeld voor andere studentensteden.
Duurzaam inclusiviteit diversiteit C02 neutraal
zijn de fundamentele steun pilaren, een breed programma waar, naast feest, de focus gelegd zal worden op Den Haag als stad en waarbij alle ruimte zal zijn voor cultuur, kunst, sport, gezondheid, locals en entertainment. Dit festival wordt voor alle belanghebbenden een unieke mogelijkheid om zich op een originele en effectieve wijze te presenteren aan de nieuwe lichting Haagse studenten. Ook hier als aanvullend onderdeel van UNIweek is het festival een voorbeeld voor andere studentensteden op weg naar een betere toekomst voor morgen.
UNIweek Introweek Den Haag wil de verbinding en ontmoeting tussen alle hogeronderwijsinstellingen, stad, en het verrijken van studenten levens samen brengen en een versnelde werking Den Haag na zoveelste jaar eindelijk tot een volwaardige studentenstad. Tot heden is dit niet gelukt, tot dat UNIweek op eigen initiatief samen met studenten organisaties en platforms in 2019 een succesvolle pilot heeft kunnen neerzetten en ook de eerste onafhankelijke commerciële introductie programma van Den Haag – HCID. Haagse Coalitie Introductie Den Haag is geboren, waarbij HCIID als overkoepelend orgaan van triage van stakeholders is. Hier is het grootste probleem en nadeligheid van coördinatie en instemmingen wegens hiërarchie en bureaucratie te effectief en effectief in doorontwikkeling van nu het stedelijke introductie. UNIweek als koppeling tussen triage student, stad, gemeente en instellingen. Positief verbinding en kennis cultuur waar stads parels cultuur kunst stad en zee ontdekt worden en in grotere betrokkenheid van studenten ons haagse economie.
De secundaire doelstelling: Duurzaamheid, Diversiteit en Inclusief Studentenstad
Belangrijk zijn ons pilaren die leidend zijn van process en jonge ontwikkeling van het stedelijke programma. Het bijdragen voor ons toekomstige student begint dus ook nu.
EU SDG zijn onder andere leidend naar betere wereld.
UNIweek prioriteit en belang
Afgelopen jaar wegens COVID-19 en weinig sociaal contact of gelimiteerd in hun mobiliteit en wat het daadwerkelijke studentenervaring. Dit brengt met zich mee mentale gezondheidsproblemen, waar studenten zich isoleren, eenzaamheid grotendeels beheerst. Met recente gepubliceerde studie en blijkt 80% van student ongelukkig te zijn, en dat is zeker te snappen met alle druk die ze moeten doorstaan. Daarom is het noodzakelijk om elkaar te ontmoeten, te blijven groeten, te ontdekken, en begeleiding van mogelijkheden die studenten hebben en waar ze het gevoel samen, en connectie met medestudenten door dialoog communicatie participatie meeneemt naar het start van nieuwe academische jaar. Het open te staan voor elkaars cultuur en om ieders eigen cultuur en afkomst te (mogen) laten zien.
Inclusie van alle belanghebbenden is een van de normen. Ieder stakeholder kan zijn bijdragen geven aan het haagse intro programma en ook zijn ze niet verplicht, we geloven in de samenwerking door diverse kennis en vaardigheden te bundelen, we nodigen iedereen van studenten, ondernemer, gemeente, of onderwijsinstelling om haar te doen naar de leerling. De eerste dagen, zijn bepalend in de toekomst van student. Wij trachten ons uiterste best om studenten een positieve start te geven. Een positieve start is dat het bijdraagt tot minder uitval van eerste jaars en succes van meerderejaars. Het voorbeeld start bij ons als studenten en vrijwilligers die bijdragen aan UNIweek, daarom is het ook ons plicht tot duurzaamste, diversiteit, en inclusieve ontwikkeling in smaakbare meetbare en voorbeelddiende functie. Met het behallen van groene keurmerk en EU SDG zullen we het tastbaar maken voor iedereen. Wij willen de voorbeeld zijn voor de rest van studentensteden van nederland, en een positief platform waarbij kennis, communicatie en uitvoering hierop gericht zal zijn.